DESPRE Targul Online

Poveștile frumoase încep cu noi, românii, adevărați negustori de produse tradiționale, realizate după rețete străvechi, de când lumea și pământul. Povestea noastră a început frumos, cu un vis măreț la bază, cel de a așeza laolaltă produsele românești, care să ne facă să nu uităm vreodată gustul tradițional.

Pregătiți și puși pe fapte mari, acumulând o experiență de peste 15 ani și un portofoliu vast de evenimente realizate la nivel local și național, echipa Autentic Events, a creat prima platformă românească, pe care o putem numi și târg online, dedicată negustorilor tradiționali din toate colțurile României, care realizează produse tradiționale precum: brânzeturi, specialități din carne, băuturi tradiționale, dulcețuri și produse apicole, dar și produse artizanale și meșteșuguri.

Credem în gustul și calitatea adevăratelor produse românești, create de români, cu iubire, de aceea produsele tradiționale realizate după rețete străvechi, sunt încărcate pe platforma online, astfel încât aveți posibilitatea achiziționării online a acestora.

15 ANI EXPERIENȚĂ
20 PRODUCATORI
250 PRODUSE