POLITICA DE RETUR

*Conditii livrare in PANDEMIE

Avand in vedere situatia curenta impusa de pandemia de coronavirus traversata de Romania se impune utilizarea unor masuri de siguranta restrictive pentru protejarea angajatilor, colaboratorilor, precum si a clientilor nostri.
Siguranta in care se vor desfasura livrarile este foarte importanta pentru noi. Pentru a putea desfasura activitatea in mod coerent, organizat si cel mai important cat mai sigur posibil pentru evitarea posibilitatii de infectare urmam masuri de igienizare extrem de riguroase precum si alte masuri de limitare a contactului direct client – personal:
– comenzile se vor efectua online si vor fi insotite de plata online prin sistemul pus la dispozitie pe site-ul nostru
– livratorul va contacta persoana la ajungerea la adresa pentru confirmarea livrarii, va lasa produsele in fata domiciliului si va pleca, urmand sa fie ridicata comanda de catre client dupa plecarea livratorului (evitare contact direct).

Facem apel la seriozitatea clientilor!

Va asiguram ca transportul produselor se va realiza in parametrii cat mai siguri posibil in masinile de transport proprii igienizate constant si ale parteneului Fan Curier.

  1. Preturi si plati

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii.

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului targulonline.ro sunt exprimate in LEI, conform legislatiei in vigoare.

Plata produselor se efectueaza prin card debit/credit la efectuarea comenzii.

  1. Livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand varia. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumparator la momentul plasarii comenzii.

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta sau de inox in functie de posibilitatile Vanzatorului si de cerintele Cumparatorului. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de catre Vanzator.

  1. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumparator si Palmyra Events S.R.L. prin intermediul site-ului targulonline.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Avand in vedere dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere. Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014 prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.