Descriere:
Catifelat, cu un gust aparte (dat, în general, de gustul saramurii de Orșova dar în special de gustul laptelui din care este făcut), cu o structură absolut uimitoare, Cașcavalul de Ibănești te cucerește de la prima bucățică pe care o bagi în gură.
Am ales să facem un cașcaval cu un gust de o complexitate rar întâlnită, în care se regăsesc prospețimea apei de munte, aromele vagi de ierburi crescute liber pe pajiști și mirosul fin de lapte proaspăt.
Poți să faci cu el ce-ți trece prin cap: pune-l pe-o felie de pâine proaspătă, unsă bine cu untul nostru cel de toate zilele, lăsată apoi preț de nu mai mult de 2 minute în cuptorul bine încins sau, de ce nu, rade-l pe-o felie de pizza.
Te va cuceri indiferent de cum alegi să-l guști.
Greutate: 500 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.