DESCRIERE:
Un produs traditional moldovenesc, atestat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pregatit cu multa, multa…. grija, dupa o reteta traditionala moldoveneasca, din ingrediente naturale, fara adaosuri de amelioratori.
Metoda de preparare pentru acest cozonac traditional, respecta intocmai pasii pe care ii indica reteta 100% moldoveneasca, pentru cozonac. Toate ingredientele sant aduse in camera la cald, cu cel putin 8 ore inainte inceperea procesului de preparare.
Dupa ce framantam bine, bine aluatul si creste pana isi dubleaza volumul, la cald timp de cateva ore, se portioneaza, se intinde si se adauga compozitia de nuca, pregatita intre timp cu multa atentie, bucatele mici de rahat colorat si stafide aurii.
Este important sa stiti ca miezul de nuca folosit pentru acest cozonac, a fost uscat prin metode traditionale, iar nucile au fost culese la inceputul toamnei, cand coaja verde se crapa, iar miezul are o culoare galbena aurie, cu gust de nuca bina coapta.
Compozitie:
faina alba de grau fara amelioratori, oua de la pasari de curte, unt, lapte dulce de vaca, smantana, ulei de floarea soarelui, drojdie de calitate, zahar, miez de nuca, rahat, stafide, cacao.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.